Bedrijfsevents

Met meer dan 30 jaar ervaring met evenementen in de watersport is Eric Rijksen, eigenaar van EvenLos, een betrouwbare en creatieve partner voor (bedrijfs)uitjes op het water. Met de RIBs (snelle rubberboten) is EvenLos daarnaast aanwezig bij wedstrijden, televisie/filmopnames en evenementen.

Bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje op het water

Met een RIB (Rigid Inflateble Boat) op hoge snelheid en scherpe bochten de golven bedwingen. Samen met vrienden, collega’s of bekenden RIB racen. Je hoofd leeg waaien,als bedrijfsuitje of als vrijgezellen tocht? Een RIB adventure is de ultieme korte incentive.

Op onze wedstrijdjachten kunt u inspannend ontspannen racen, zakelijk netwerken of heerlijk relaxen. Of u nu ervaren (zee)zeiler bent of nog nooit gezeild heeft, onze schippers zorgen voor de perfecte invulling van uw bedrijfsevenement of privé uitje. Jachtzeilen kan ontspannend, actief maar ook competitief, bijvoorbeeld met een bedrijfsregatta.

EvenLos denkt graag mee!

EvenLos helpt graag verder om beginnende ideeën uit te werken en met meer dan 30 jaar ervaring te zorgen dat het programma geheel naar wens wordt. Met 20 mensen vergaderen of met 100 collega's borrelen, een high-tea voor 6 vrienden of een sloeptochtje maken op de Vecht? EvenLos denkt graag (vrijblijvend) met u mee. Voor vragen en ideeën bel Eric Rijksen op 0655-184029.