Sailservice

Sailservice is een samenwerkingsverband van gedreven professionals in de watersport. In de shop van Sailservice kan elk evenement, elke sporter, organisatie, bedrijf of merk terecht voor onder andere ribverhuur, event organisatie, portofoons, online communicatie, pr en grafische vormgeving. Met de service en het netwerk van onze watersport professionals kun je alle disciplines in één keer inhuren. Maar heb je alleen communicatie nodig, of alleen portofoons, dan zit je hier ook goed!

Het gezamenlijke doel van de professionals van Sailservice is de watersport in de breedte te stimuleren. We houden ervan om uitgedaagd te worden en met onze jarenlange ervaring in de watersport naar creatieve oplossingen te zoeken.

  • Red Bull Foiling Genration van start in Lelystad (c) Jasper van Staveren Red Bull Content Pool
  • Slider Red Bull Foiling Generation 1
  • Hiswa te water 2014-8942
  • MAgicMarine
  • Van Uden Reco Stellendam Regatta
  • SUPerGirls Leeuwarden
  • Redbull450
  • Hiswa te water 2014-8871
  • Hiswa te water 2014-8957

onze professionals

De (zelfstandige) professionals in de watersport die bij Sailservice zijn aangesloten maken gebruik van elkaars netwerk, ervaring en skills. De kracht van werken van onze zelfstandige ondernemers ligt in or een flinke dosis creativiteit, passie voor watersport, het willen helpen van ambitieuze zeilers en een enorm netwerk in diverse watersporten.

De professionals van Sailservice hebben allemaal hun eigen projecten en kunnen afzonderlijk ingehuurd worden. Daarnaast verzorgd Sailservice complete service pakketten zodat alles via één contactpersoon geregeld kan worden. Informatie of een offerte aanvragen kan via info@sailservice.org.

doe je mee?

De professionals die zijn aangesloten bij Sailservice zijn allemaal zelfstandig ondernemer. Toch werken wij nooit alleen. Dat vinden wij a. helemaal niet gezellig en b. wij zijn van mening dat je vooral moet doen waar je goed in bent. En dat je voor alle andere dingen hulp moet vragen van mensen die goed zijn in die andere dingen.

Dat doen we offline, maar ook online via deze website en via ons Twitter account. Daarnaast werken we op grote watersport evenementen waar we regelmatig signaleren dat er ook op het laatste moment nog extra hulp nodig is.

Ben jij ook een professional in de waterport of wil je graag ervaring opdoen in de watersport wereld? Volg Sailservice dan op Twitter of Instagram.