Race Management

Zeilen is een sport die steeds professioneler wordt beoefend en steeds hogere eisen stelt aan het Race Management. Niet alleen professionele, maar ook recreatieve zeilers hebben steeds meer wensen als het gaat om de wedstrijdsport.

Daarnaast ontwikkelen ook de wedstrijdvormen zich in snel tempo. Kortere fleet races, team zeilen en matchracen zijn complexe wedstrijdvormen die steeds hogere eisen stellen aan het race management. Om aan deze nieuwe eisen te voldoen, en een maximale beleving te realiseren, is professioneel race management onmisbaar voor elk evenement.

Goede communicatie met de zeilers en stakeholders is essentieel, maar een goede wedstrijdleider alleen is niet voldoende. Een goed team en ondersteundende materialen in uitstekende conditie zijn doorslaggevend voor fair racing. Dit kan het Race Management van SailService.org u leveren.

Het Race Management Team van SailService is samengesteld uit jonge professionals, onder leiding van Alex Hoeve en ondersteund door materialen in perfecte conditie. Wij werken nauw samen met event organisaties en zeilers. Door onze innovatieve manier van werken bieden wij altijd bijzonder goede races, in wat voor vorm dan ook.

Meer weten? Neem contact op met Race Officer Alex Hoeve

Events:

ONK Match Racen 2013